Istražite naš blog

OBJAVA ZA MEDIJE: ADESA UK i ADESA GWListe integriraju se u ujedinjenu platformu ADESA Europe

sij 19, 2023

19. siječnj 2023. – 2023. donosi potpuno novi početak za platformu OPENLANE Europe. Online aukcijska tvrtka za trgovinu automobilima ujedinila je svoju njemačku platformu OPENLANE GWListe i britansku platformu OPENLANE UPSTREAM u jednu europsku platformu na openlane.eu.

OPENLANE UK i OPENLANE GWListe integriraju se u ujedinjenu platformu OPENLANE Europe

Jedno mjesto: openlane.eu

‘Sva akcija se sada događa na jednom mjestu ’, najavljuje Johan Meyssen, izvršni direktor tvrtke OPENLANE Europe. ‘Naši klijenti sada mogu pronaći cjelokupnu ponudu vozila s platforme OPENLANE GWListe i s britanske platforme OPENLANE UPSTREAM na jednoj, integriranoj europskoj platformi na openlane.eu. S više od 4 000 vozila na dražbama svaki dan i preko 100 000 registriranih trgovaca spremnih za trgovanje na openlane.eu, nudimo neusporedivu izloženost i privlačimo najbolje moguće cijene. Osim toga, naši kupci iz Njemačke i Velike Britanije još uvijek mogu uživati u iskustvu specifičnim za te zemlje zahvaljujući prilagodljivim filtrima’.

Jonathan Holland, generalni direktor tvrtke OPENLANE UK: ‘Ovom integracijom, klijenti iz Velike Britanije sada imaju neposredan pristup dokazanoj tehnologiji i njenim primjenama u kojima klijenti OPENLANE Europe već uveliko uživaju.’

Više o novoj, ujedinjenoj tvrtki OPENLANE možete pronaći u ovom videozapisu:

Zašto ova integracija?

OPENLANE Europe želi ponuditi bolje korisničko iskustvo za sve klijente u Europi koji koriste platformu OPENLANE za kupnju ili prodaju automobila, bilo da su iz Velike Britanije ili kontinentalne Europe.

Johan Meyssen objašnjava: ‘Jednostavnost je naš najveći motivator za ovu integraciju. Naša integrirana europska platforma pruža jednostavan, brz i bezbrižan način za online trgovinu automobilima. Što to znači? Svi klijenti imaju samo jednog partnera s kojim mogu poslovati, svi su automobili dostupni s jedne platforme visokih performansi, koja također daje pristup inovativnim digitalnim rješenjima, a mi se također brinemo za sav težak posao. Obavljamo sve korake, od kontroliranja do aukcije i isporuke.’

Što’je novo za klijente UK i OPENLANE GWListe?

‘Naši klijenti u Velikoj Britaniji uživat će u novom i poboljšanom korisničkom iskustvu,’ kaže Jonathan Holland. ‘Kada se klijenti iz Velike Britanije prijave na OPENLANE stranicu “always-on” prilagođenu mobilnim uređajima, filtri će se primijeniti za automatski prikaz vozila iz Velike Britanije. Siguran’sam da će biti vrlo uzbuđeni zbog prednosti koje donosi nova platforma: vidjet će više informacija o vozilima, automobili su bolje predstavljeni i lakše je’ tražiti vozila. Naknade i PDV su transparentno naznačeni, a ponude i kupnje mogu se pratiti na vrlo jednostavan način.’

‘Naši OPENLANE GWListe klijenti posebno će cijeniti novi asortiman alata i značajki’, kaže Tim Hochgreef, regionalni manager u tvrtki OPENLANE Germany. Razmislite o aplikaciji OPENLANE Inspect, OPENLANE prodajnom portalu za trgovce ili o skorašnjim javnim aukcijama i potpuno novoj značajki za pregovaranje. Ova će rješenja pružiti više mogućnosti kupcima i prodavačima za sklapanje poslova.’

Tim Hochgreef, regionalni manager u tvrtki OPENLANE Germany: OPENLANE GWListe klijenti sada također imaju pristup vrhunskim digitalnim rješenjima koja pružaju više prilika za sklapanje poslova.’

‘Naši klijenti mogu biti sigurni da će dobiti istu visoku razinu usluge na koju su navikli’, zaključuje Johan Meyssen.

O tvrtki OPENLANE Europe

OPENLANE Europe NV, sa sjedištem u Belgiji, poslovna je jedinica globalnog pružatelja remarketinških i tehnoloških rješenja za vozila KAR Global (NYSE: KAR). Sa svojim prodajnim aktivnostima u Belgiji, Francuskoj, Njemačkoj, Italiji, Nizozemskoj, Španjolskoj i Velikoj Britaniji, OPENLANE Europe neprimjetno povezuje proizvođače originalne opreme, vlasnike voznih parkova, trgovce na veliko i prodavače u više od 50 zemalja diljem Europe putem svog robusnog mrežnog mjesta trgovanja vozilima na aukciji www.openlane.eu.

O tvrtki KAR Global

KAR Auction Services, Inc. d/b/a KAR Global (NYSE: KAR) nudi prodavačima i kupcima diljem globalne industrije veleprodaje rabljenih vozila inovativna remarketinška rješenja utemeljena na tehnologiji. Jedinstvena sveobuhvatna platforma tvrtke KAR Global’s podržava prodaju automobila na veliko, financiranje, logistiku i druge pomoćne i povezane usluge. Naša integrirana fizička, mrežna i mobilna prodajna mjesta smanjuju rizik, poboljšavaju preglednost i racionaliziraju transakcije za klijente u više od 75 zemalja. Sa sjedištem u Carmelu, Indiana, KAR Global ima zaposlenike diljem Sjedinjenih Američkih Država, Kanade, Meksika, Urugvaja, Europe i Filipina. Za više informacija i najnovije vijesti o tvrtki KAR Global, idite na https://www.karglobal.com i pratite nas na Twitteru @KARspeaks.