Fedezze fel blogunkat

SAJTÓKÖZLEMÉNY: Az ADESA Europe bejelenti Johan Meyssen vezérigazgató távozását a posztjáról

jún. 05, 2023

2023. június 5. – Az OPENLANE Europe, az OPENLANE leányvállalata, bejelenti Johan Meyssen vezérigazgató visszavonulását. Meyssen vezetése alatt az OPENLANE hat országban működő értékesítési egységekkel és több mint 50 országban lévő ügyfelekkel rendelkező remarketing szereplővé nőtte ki magát.

Blog - Johan nyugdíjba vonulása

‘Johan’merész víziója és rugalmas gondolkodása magasra tette a lécet ügyfeleink és munkatársaink számára, amikor az iparágunkban az élen jártunk,’ mondta Srisu Subrahmanyam, az OPENLANE operatív alelnöke és a szolgáltatások és nemzetközi piacok elnöke. ‘15 éven keresztül új ötletekkel hívta ki a status quo-t, kihasználva az OPENLANE’digitális platformjának hatékonyságát és kényelmét, hogy újra feltalálja és racionalizálja a határokon átnyúló használt autó értékesítést. Hálásak vagyunk Johan’vezetéséért és üzleti érzékéért, számos hozzájárulásáért és sokéves szolgálatáért, és a legjobbakat kívánjuk neki a nyugdíjba vonulásához.’

Meyssen 2008-ban csatlakozott az OPENLANE—-hoz, majd a CarsOnTheWeb—-hez, miután több mint 20 évet töltött az autóiparban a Europcar Belgium és a Keddy Autókölcsönző cégeknél. Az OPENLANE-nál töltött ideje alatt tízszeresére növelte az értékesítési volument, miközben fenntartotta a kereskedelmi ügyfelek mély kereskedelmi hűségét a platformhoz, és több mint 100 000 tagúra bővítette a vállalat nemzetközi vásárlói hálózatát. Emellett sikeresen kidolgozta és bevezette az OPENLANE’vállalati stratégiáját és a go-to-market folyamatokat két fő üzletágban: a kereskedelmi ügyfelektől beszerzett autók hagyományos, határokon átnyúló értékesítésében, valamint—a GWListe 2018-as felvásárlásával—a kereskedők közötti üzleti modellben.

Legutóbb Meyssen felügyelte az OPENLANE UK és az OPENLANE GWListe konszolidációját és integrációját az év elején az egységes openlane.eu platformba—így az ügyfelek számára Európa-szerte minden eddiginél könnyebbé és gyorsabbá vált a kívánt készlet megtalálása. Az egyesített platformon most már naponta több mint 4000 járművet kínálnak árverésre.

Belsőleg Meyssen következetes és hajtóerő volt az OPENLANE’egyedülálló vállalati kultúrájának kialakításában, ambiciózus és innovatív munkatársakból álló csapatot építve, akik elkötelezettek az ügyfelek kifogástalan kiszolgálása iránt, és az OPENLANE-t nagyszerű munkahelynek tekintik.

Meyssen’hatása és öröksége túlmutat az OPENLANE-n, és kiterjed a szélesebb iparágra is. Ő a CARA (Car Remarketing Association Europe) egyik alapítója.

Az OPENLANE Europe-ról

A belgiumi székhelyű OPENLANE Europe NV az OPENLANE (NYSE: KAR) globális gépjármű-újraértékesítéssel és technológiai megoldásokkal foglalkozó szolgáltató egyik üzleti egysége. Az OPENLANE Europe Belgiumban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Hollandiában, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban folytatott értékesítési tevékenységével zökkenőmentesen összekapcsolja az OEM-eket, flottatulajdonosokat, nagykereskedőket és kereskedőket a vevőkkel Európa több mint 50 országában a megbízható online nagykereskedelmi járműaukciós piacterén keresztül, www.openlane.eu.

Az OPENLANE-ról

Az OPENLANE, Inc. (NYSE: KAR) innovatív, technológia-alapú újraértékesítési megoldásokkal látja el az eladókat és a vevőket a globális használtautó-nagykereskedelemben. A vállalat’egyedülálló end-to-end platformja támogatja a teljes autó, a finanszírozás, a logisztika és más kiegészítő és kapcsolódó szolgáltatásokat. Integrált piactereink világszerte csökkentik a kockázatot, javítják az átláthatóságot és egyszerűsítik a tranzakciókat az ügyfelek számára. A vállalat székhelye az Indiana állambeli Carmelben található, és az Egyesült Államokban, Kanadában, Európában, Uruguayban és a Fülöp-szigeteken dolgoznak munkatársai. További információkért és a vállalat legfrissebb híreiért látogasson el a corporate.openlane.com.