Objevte náš blog

TISKOVÁ ZPRÁVA: ADESA Europe oznamuje odchod generálního ředitele Johan Meyssen do důchodu

čvn 05, 2023

5. června 2023 – Společnost OPENLANE Europe, dceřiná společnost OPENLANE, oznamuje odchod generálního ředitele Johan Meyssen do důchodu. Pod Meyssenovým vedením se společnost OPENLANE rozrostla na hráče v oblasti remarketingu s prodejními subjekty v šesti zemích a zákazníky ve více než 50 zemích.

Blog - Odchod Johan do důchodu

‘Johan’svou odvážnou vizí a flexibilním myšlením nastavil vysokou laťku pro naše zákazníky a zaměstnance, když jsme vedli cestu vpřed pro naše odvětví,’ řekl Srisu Subrahmanyam, výkonný viceprezident pro provoz a prezident pro služby a mezinárodní trhy společnosti OPENLANE. ‘Po dobu 15 let zpochybňoval status quo novými nápady a využíval efektivitu a pohodlí digitální platformy OPENLANE’k novému vynalezení a zefektivnění přeshraničního prodeje ojetých vozů. Jsme vděční za Johanovo’vedení a obchodní prozíravost, za jeho četné příspěvky a dlouholetou práci a přejeme mu vše nejlepší v jeho odchodu do důchodu.’

Meyssen nastoupil do společnosti OPENLANE—tehdy CarsOnTheWeb—v roce 2008, po více než 20 letech působení v automobilovém průmyslu ve společnostech Europcar Belgium a Keddy Car Rental. Během svého působení ve společnosti OPENLANE zvýšil objem prodeje desetinásobně a zároveň udržel hlubokou loajalitu obchodních zákazníků k platformě a rozšířil mezinárodní síť odběratelů společnosti’na více než 100 000 členů. Úspěšně také rozvíjel a zaváděl strategii společnosti OPENLANE’a go-to-market procesy dvou hlavních obchodních linií: tradiční přeshraniční prodej vozů pocházejících od komerčních zákazníků a—s akvizicí společnosti GWListe v roce 2018—obchodní model dealer-to-dealer.

Naposledy Meyssen dohlížel na konsolidaci a integraci společností OPENLANE UK a OPENLANE GWListe do jednotné platformy openlane.eu na začátku tohoto roku—díky čemuž mohou zákazníci v celé Evropě snadněji a rychleji než kdykoli předtím vyhledávat požadované skladové zásoby. Spojená platforma nyní denně nabízí více než 4 000 vozidel v aukci.

Interně byl Meyssen důslednou a hnací silou utvářející jedinečnou firemní kulturu společnosti OPENLANE’a vybudoval tým ambiciózních a inovativních zaměstnanců, kteří jsou odhodláni poskytovat zákazníkům bezvadné služby a dělat ze společnosti OPENLANE skvělé místo pro práci.

Vliv a odkaz společnosti Meyssen’přesahuje rámec společnosti OPENLANE a týká se širšího odvětví. Je jedním ze zakladatelů CARA (Car Remarketing Association Europe).

O OPENLANE Europe

OPENLANE Europe NV se sídlem v Belgii je obchodní jednotkou globálního poskytovatele remarketingu vozidel a technologických řešení OPENLANE (NYSE: KAR). Společnost OPENLANE Europe, která působí v Belgii, Francii, Německu, Itálii, Nizozemsku, Španělsku a Velké Británii, bezproblémově propojuje výrobce OEM, majitele vozových parků, velkoobchodníky a prodejce s kupci ve více než 50 zemích Evropy prostřednictvím svého robustního online velkoobchodního aukčního tržiště vozidel www.openlane.eu.

O společnosti OPENLANE

Společnost OPENLANE, Inc. (NYSE: KAR), poskytuje prodejcům a kupujícím napříč celosvětovým velkoobchodem s ojetými vozidly inovativní, technologicky orientovaná remarketingová řešení. Jedinečná komplexní platforma společnosti’podporuje celé vozy, financování, logistiku a další doplňkové a související služby. Naše integrovaná tržiště snižují rizika, zvyšují transparentnost a zjednodušují transakce pro zákazníky po celém světě. Společnost sídlí v Carmelu v Indianě a má zaměstnance ve Spojených státech, Kanadě, Evropě, Uruguayi a na Filipínách. Další informace a nejnovější zprávy o společnosti naleznete na corporate.openlane.com.