Discover our blog

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Έρευνα αποκαλύπτει ότι η ικανοποίηση των αγοραστών είναι υψηλή στην ADESA

Απρ 25, 2023

Τα αποτελέσματα της πρόσφατης έρευνας αγοραστών της OPENLANE’είναι έτοιμα και τα πράγματα φαίνονται εξαιρετικά για τη διεθνή διαδικτυακή πλατφόρμα δημοπρασιών αυτοκινήτων. Οι πελάτες αγαπούν τις προσφερόμενες υπηρεσίες και με τις πωλήσεις να αναμένεται να αυξηθούν το 2023, η επόμενη χρονιά είναι βέβαιο ότι θα είναι επιτυχημένη για όλους τους εμπλεκόμενους—αγοραστές, πωλητές και την ίδια την OPENLANE.

Ικανοποίηση αγοραστή

30 Μαρτίου, 2023 – Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι επαγγελματίες έμποροι αυτοκινήτων επιλέγουν να αγοράσουν με την OPENLANE. Μια πρόσφατη έρευνα αγοραστών ανέδειξε τους τομείς με τους οποίους οι αγοραστές είναι περισσότερο ευχαριστημένοι, επιβεβαιώνοντας ότι η διαδικτυακή πλατφόρμα δημοπρασιών αυτοκινήτων προσφέρει υψηλό επίπεδο ικανοποίησης των πελατών μαζί με εξαιρετικές προσφορές.

Ποια είναι τα κύρια πράγματα που θέλουν οι πελάτες; Ευκολία και απλότητα. Και η φιλική προς το χρήστη ιστοσελίδα της OPENLANE’είναι ένα πολύ ελκυστικό πλεονέκτημα. Το 80% των ερωτηθέντων στην έρευνα επιλέγουν την OPENLANE για την απλότητα της πλατφόρμας της και την απλή διαδικασία αγοράς. Περισσότερο από το ένα τρίτο πιστεύει ότι τα αυτοκίνητα που προσφέρονται στην OPENLANE είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται. Επιπλέον, το ένα τρίτο των ερωτηθέντων συνεχίζει επίσης να επιστρέφει κυρίως για τις τοπικές υπηρεσίες της OPENLANE’αποδεικνύοντας ότι το να κάνει τις διεθνείς συναλλαγές τόσο απλές για τον αγοραστή όσο και τις τοπικές πωλήσεις είναι μια στρατηγική που κερδίζει.

‘Η έρευνα επιβεβαίωσε ότι είχαμε δίκιο που εστιάσαμε τόσο πολύ στον ιστότοπό μας και στην εμπειρία του πελάτη- στη δημιουργία μιας απλής, φιλικής προς το χρήστη πλατφόρμας για διαδικτυακές δημοπρασίες αυτοκινήτων,’λέει ο Johan Meyssen, Διευθύνων Σύμβουλος της OPENLANE Europe. ‘Η προσπάθεια αυτή συνεχίζει να αποδίδει. Οι διαδικτυακές δημοπρασίες είναι ο προτιμώμενος τρόπος αγοράς για το 84% των πελατών που συμμετείχαν στην έρευνα, γεγονός που αποκαλύπτει πολλά για το μέλλον της επαγγελματικής εμπορίας αυτοκινήτων—και την ευνοϊκή μας θέση σε αυτό το τοπίο.’

Το 71% των συμμετεχόντων στην έρευνα δήλωσαν ότι αναμένουν ότι οι πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων θα σταθεροποιηθούν ή θα αυξηθούν στη χώρα τους κατά τη διάρκεια του 2023, ενώ το 67% προβλέπει ότι οι αγορές της δικής τους εταιρείας’θα αυξηθούν.

Μαζί με την απλότητα της πλατφόρμας και την κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών, η αφοσίωση των αγοραστών οφείλεται επίσης στις επιλογές επιθεώρησης της OPENLANE&rsquo, στις δίκαιες τιμές, στα λογικά ποσοστά και τέλη μεταφοράς και στην ταχύτητα της διαδικασίας. Άλλοι παράγοντες που συμβάλλουν σε αυτό είναι η εύχρηστη εφαρμογή της OPENLANE’για κινητά, η τεράστια ποικιλία των προσφερόμενων αυτοκινήτων και η τοπική γλωσσική υποστήριξη που κάνει την επικοινωνία όσο πιο απλή γίνεται.

Συνολικά, οι αγοραστές βιώνουν την OPENLANE ως έναν επαγγελματία και αξιόπιστο διεθνή συνεργάτη. Πρόκειται για μια φήμη που η OPENLANE είναι ενθουσιασμένη που θέλει να αξιοποιήσει. Η επόμενη χρονιά αναμένεται να είναι προσοδοφόρα τόσο για την εταιρεία όσο και για τους πελάτες της, ένα πραγματικό σενάριο win-win, γεμάτο ευκαιρίες.

Σχετικά με την OPENLANE Europe

Η OPENLANE Europe NV, με έδρα το Βέλγιο, είναι μια επιχειρηματική μονάδα της παγκόσμιας εταιρείας παροχής λύσεων επανεμπορίας οχημάτων και τεχνολογίας KAR Global (NYSE: KAR). Με δραστηριότητες πωλήσεων στο Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, τις Κάτω Χώρες, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, η OPENLANE Europe συνδέει απρόσκοπτα OEMs, ιδιοκτήτες στόλων, χονδρέμπορους και αντιπροσώπους με αγοραστές σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλη την Ευρώπη μέσω της ισχυρής διαδικτυακής αγοράς δημοπρασιών χονδρικής πώλησης οχημάτων, www.openlane.eu.

Σχετικά με την KAR Global

Η KAR Auction Services, Inc. d/b/a KAR Global (NYSE: KAR), παρέχει σε πωλητές και αγοραστές σε όλο τον παγκόσμιο κλάδο χονδρικής πώλησης μεταχειρισμένων οχημάτων καινοτόμες, τεχνολογικά καθοδηγούμενες λύσεις επαναπώλησης. Η μοναδική end-to-end πλατφόρμα της KAR Global υποστηρίζει ολόκληρο το αυτοκίνητο, τη χρηματοδότηση, την εφοδιαστική και άλλες βοηθητικές και συναφείς υπηρεσίες. Οι ολοκληρωμένες αγορές μας μειώνουν τον κίνδυνο, βελτιώνουν τη διαφάνεια και απλοποιούν τις συναλλαγές για τους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Με έδρα το Carmel της Ιντιάνα, η KAR Global απασχολεί υπαλλήλους σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Ευρώπη, την Ουρουγουάη και τις Φιλιππίνες. Για περισσότερες πληροφορίες και τα τελευταία νέα της KAR Global, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.karglobal.com και ακολουθήστε μας στο Twitter @KARSpeaks.