Blogumuzu tanıyın

BASIN BÜLTENİ: Anket, ADESA'da alıcı memnuniyetinin yüksek olduğunu ortaya koyuyor

Nis 25, 2023

OPENLANE’nın son alıcı anketinin sonuçları geldi ve işler uluslararası çevrimiçi araba açık artırma platformu için harika görünüyor. Müşteriler sunulan hizmetleri seviyor ve 2023 yılında artması beklenen satışlarla birlikte, önümüzdeki yılın ilgili herkes için başarılı olacağı kesin—alıcılar, satıcılar ve OPENLANE'nın kendisi.

Buyer satisfaction

30 Mart, 2023 – Profesyonel otomobil tüccarlarının OPENLANE ile satın almayı tercih etmelerinin birçok nedeni var. Yakın zamanda yapılan bir alıcı anketi, alıcıların en çok memnun olduğu alanları vurgulayarak, çevrimiçi araba açık artırma platformunun harika fırsatların yanı sıra yüksek düzeyde müşteri memnuniyeti sağladığını doğruladı.

Müşterilerin istediği başlıca şeyler nelerdir? Kolaylık ve basitlik. Ve OPENLANE’nın kullanıcı dostu web sitesi çok çekici bir cazibe merkezi. Ankete katılanların %80'i OPENLANE'yı platformunun basitliği ve anlaşılır satın alma süreci için tercih ediyor. Üçte birinden fazlası OPENLANE'da sunulan araçların tam da ihtiyaç duydukları araçlar olduğuna inanıyor. Ayrıca, katılımcıların üçte biri de ağırlıklı olarak OPENLANE’nın yerel hizmetleri için geri gelmeye devam ediyor, bu da uluslararası ticareti alıcı için yerel satışlar kadar basit hale getirmenin kazanan bir strateji olduğunu kanıtlıyor.

OPENLANE Europe CEO'su Johan Meyssen, ‘Anket, web sitemize ve müşteri deneyimine; çevrimiçi araba müzayedeleri için basit, kullanıcı dostu bir platform oluşturmaya bu kadar çok odaklanmakta haklı olduğumuzu kanıtladı,&rsquo diyor. ‘Bu çaba karşılığını vermeye devam ediyor. Online müzayedeler, ankete katılan müşterilerin %84'ü için tercih edilen satın alma yöntemidir; bu da profesyonel otomobil ticaretinin geleceği—ve bizim bu ortamdaki elverişli konumumuz hakkında çok şey ortaya koymaktadır.’

Ankete katılanların %71'i 2023 yılı boyunca ülkelerinde ikinci el otomobil satışlarının istikrar kazanmasını veya artmasını beklediklerini belirtirken, %67'si kendi şirketlerinin alımlarının artacağını öngörüyor.

Platformun basitliği ve birinci sınıf müşteri hizmetlerinin yanı sıra, alıcı sadakati de OPENLANE’nın inceleme seçenekleri, uygun fiyatları, makul nakliye oranları ve ücretleri ve sürecin hızlılığı tarafından yönlendirilmektedir. Diğer katkıda bulunan faktörler arasında OPENLANE’nın kullanımı kolay mobil uygulaması, sunulan çok çeşitli araçlar ve iletişimi olabildiğince basit hale getiren yerel dil desteği yer alıyor.

Genel olarak, alıcılar OPENLANE'yı profesyonel ve güvenilir bir uluslararası ortak olarak görüyor. Bu, OPENLANE'nın üzerine inşa etmekten heyecan duyduğu bir itibar. Önümüzdeki yılın hem şirket hem de müşterileri için kazançlı, fırsatlarla dolu gerçek bir kazan-kazan senaryosu olması bekleniyor.

OPENLANE Avrupa Hakkında

Merkezi Belçika'da bulunan OPENLANE Europe NV, küresel araç yeniden pazarlama ve teknoloji çözümleri sağlayıcısı KAR Global'in (NYSE: KAR) bir iş birimidir. Belçika, Fransa, Almanya, İtalya, Hollanda, İspanya ve Birleşik Krallık'ta satış operasyonları bulunan OPENLANE Europe, güçlü çevrimiçi toptan araç açık artırma pazarı www.openlane.eu.

KAR Global Hakkında

KAR Auction Services, Inc. d/b/a KAR Global (NYSE: KAR), küresel toptan ikinci el araç sektöründeki satıcılara ve alıcılara yenilikçi, teknoloji odaklı yeniden pazarlama çözümleri sunmaktadır. KAR Global'in benzersiz uçtan uca platformu, tüm araç, finansman, lojistik ve diğer yardımcı ve ilgili hizmetleri destekler. Entegre pazar yerlerimiz riski azaltır, şeffaflığı artırır ve dünyanın her yerindeki müşteriler için işlemleri kolaylaştırır. Merkezi Carmel, Indiana'da bulunan KAR Global'in Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Avrupa, Uruguay ve Filipinler'de çalışanları bulunmaktadır. Daha fazla bilgi ve en son KAR Global haberleri için www.karglobal.com adresine gidin ve bizi Twitter'da @KARSpeaks.

adresinden takip edin.